Saturday, September 14, 2013

Sampai bila agaknya.....??

Dari bulan Jun sampai skang, lamanya tak update apa2 dalam ni. Rindu tak? Sebenarnya banyak kali taip entry tapi bila nak tekan published rasa tak mampu... then just click save. Kadang2 bila kita menaip ikut perasaan kita akan kesal dengan setiap apa yang kita keluarkan...
Terlajak perahu boleh diundur tapi.... kalau terlajak menaip.... delete pun org dah copy paste. :P

Aku rasa macam aku dah puas menangis. Rasa mcm "Perghhhh habis dah aku nangis!". Tapi entah kenapa airmata tak pernah berhenti. Kdanag2 aku rasa aku dah pasrah dah dengan apa yang dicaturkan dengan hidup aku, tapi kenapa aku rasa tak puas hati, kecewa dan tertekan dengan perjalanan yang dicaturkan? Redhakah aku? Pasrahkah aku?

Kadang2 aku pk, sampai bila aku akan kembali menjadi diri aku yang dulu...
"Di atas bumi ini ku berpijak..
Pada jiwa yang tenang di hariku..
Tak pernah ada duka yang terlintas...
Ku bahagia"

Tak mungkin....

Ya Allah... aku dah penat meminta-minta dariMu..
Aku lelah menunggu...
Walau mulut aku kata redha..
Tapi airmata tak pernah kering...
Apa yang harus aku lakukan??

3 comments:

Anonymous said...

Hai,boleh bg num tok moh...

ibnu marzuki al firdaus said...

sayang jadi bini abang je lah :P

yatt_salleh said...

salam,gunkan khidmat pakcik gugel utk mencari pasl kulat susu harimau,n sy smpai ke blog ni..n entry tu bercerita pasl tok moh yg boleh mengubati penyakit ketumbuhan..

sy mohon/harap awk boleh bgtau/share details kt mana umh tok moh tu..

sy tgh membantu kwn sy yg sedg mengalami sakit ketumbuhan. yg kritkal..
boleh hubungi sy di 0123684297