Sunday, January 30, 2011

My COACH had landed to Malaysia.

Bukan coach bola sepak, bukan juga coach keretapi, bukan juga executive coach - bas ekslusif kaler biru Nadi Corp punya... bukan... bukan...
This is the COACH that I want to talk about....
Hehehehehehe... ada pun ibu saudaraku yang telah lebih 15 tahun migrate ke Amerika telah pulang ke tanahair untuk bertemu kakak tercinta (emak aku), abang-abangnya dan adik2nya. Untuk aku, seperti yang telah dijanjikan dari awal.... beg tangan COACH idaman diserahkan. You are the best auntie in the world. Dekat Amerika COACH lebih murah sikit dari Malaysia.

The price is USD 298 (kerana aku masih simpan tag harga dalam poket depan. ahakssss). Kalau convert duit Malaysia lebih kurang RM900. Kalau kat Malaysia, harganya cecah lebih RM1000. Tapi kalau kowang beli fake COACH Gred A, AA, AAA kat Petaling Street lagi murah. FYI, Amerika tidak ada imitation @ fake bag. Kenapa yer perempuan sanggup berhabis duit banyak beli handbag mahal2?? Nak tau kenapa... belilah dan pakailah... kepuasannya menusuk sampai ke tulang sum sum. ekekekekek. Betul tak ladies?

Bagaimana dengan beg tangan Salvatore Ferragamo yang aku idam2kan sangat nak beli tu? Hehehe... sikit2 la.. Gila mu... beg tangan tu, bila aku jadi manager pun belum tentu aku beli lagi. RM10K beb... tp...... aku telah membeli juga Salvatore Ferragamo demi memuaskan hati aku. Bukan beg tangannya.... tapi.... jeng jeng jeng...

Perfume Incanto Bloom dari Salvatore Ferragamo... siap dengan free gift shower gel. Ahaks...!!

6 comments:

kakcik said...

Kakcik adalah wanita yang tak punya citarasa (atau sebenarnya tidak punya kemampuan!)... 'Beg tangan' yang kakcik bawa sekarang cuma berharaga RM25 (itupun dah rasa mahal) yang dibeli di Padang Besar - boleh muat pakaian dua tiga pasang ... hehehe... :)

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Tak punya citarasa dalam penampilan.... tp mungkin bercitarasa tinggi dalam perkara lain. 9 nafsu yang diberikan, mungkin lain2 kemahuan. Ataupun kak cik adalah seorang yang mampu mengatasi nafsu - kemahuan diketepikan, keperluan didahulukan.

siti murni said...

suka jugak beli handbag tapi tak beli lah yang berjenama...huhu..tak mampu den...biasanya i opt for design & color, plain & simple will do. yang penting gedabak...ekeke...bleh isi make-up & segala 'girl thing' dalam tu..

Panglima Muda said...

lama tak jumpa... kemana bercuti.. ada kutip ampau

zeqzeq said...

Fuyo mahalnya

@cu SaYaNg said...

acu ada adiah kan kakak acu hbag coach yang dibeli oleh kawan acu di Oversea..memang tersangat murah harga nya compare dengan Malaysia...
kebetulan pula time tu ada sale instead of 3k acu cuma byr 1k++ saja..heheheee