Friday, September 24, 2010

1 Keterujaan Atas 3 perkara...

Teruja kerana :-

Pertama:-
Akhirnya usaha selama sebulan memperbetulkan kesilapan ketika audit olok2 berakhir dengan kepuasan. ZERO NCR untuk 3 tahun berturut-turut merupakan satu kejayaan buat kami. HATTRICK~!

Debaran 2 hari berakhir sudah...
ISO 14001:2004
ISO 9001:2008
SLM Certified Company.


Kedua:-
Selepas berhempas pulas untuk ISO Audit, masalah-masalah karier dan personal serta bebanan kerja kini tibalah masanya untuk reward diri sendiri...
Esok adalah hari yang dinantikan untuk membayar segala penat lelah...

My flight will be departure around 11am. Subang Airport. Doakan semuanya selamat ye. InsyaAllah based on website, resort menyediakan WIFI, mungkin akan update gambar2 dalam fb untuk berkongsi kegembiraan. If not, I hope my Digi Broadband will 'help' me. Doakan aku sekeluarga selamat pergi dan selamat balik ye?


Ketiga:-
Petang ni will send Mika to vet. Dia akan di"kasi"kan seterusnya di"boarding"kan sepanjang kami berada di Tioman. I love her very much especially selepas kejadian pagi tadi ketika dia berjaya menemui seekor ular dan beriya2 hendak membunuh ular tersebut walaupun dihalang aku. Dia penyelamat aku. Biasalah musim hujan, kebetulan rumah aku agak hampir dengan sungai... tempat persinggahan ular. Peliknya kenapa rumah aku?? Rumah aku bukannya kotor pun... rumah Bangla & Vietnam tanak plak dia masuk. Luckily Mika nampak ular tu bawah sinki..


Mika... mommy and daddy gonna miss you so much~!! Hopefully bila dah di"kasi" akan jadi gemuk dan tak naughty lagi.

7 comments:

@cu SaYaNg said...

selamat bercuti sayang

kakcik said...

Selamat bercuti Vic...

Wah.. sunggah berjasa MIKA itu... :)

anyss said...

Salam,
Selamat hari raya aidilfitri,
Waaaaaa jejalan makan angin ka? Nak ikutttttttt!

Otak dah penat wat keja hu huhu

Selamat bercuti!

zeqzeq said...

pantai yang cantikkkkkk...birunya

azmiroy said...

Selamat bercuti...

ieja said...

wah bestnya ke tioman.. selamat bercuti ya..

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Terima kasih untuk semua....
Tioman dan khazanah lautnya memang mempersonakan, terlupa stress seketika... tapi esok dah kembali bekerja seperti biasa..