Wednesday, August 04, 2010

Kami Memang Nakal~! EP Bday Leo~!

5th August - Mr. Ricky Bday (My Boss)
7th August - Ridani Bday (My Best Buddy & Colleague)

Date plan nak celebrate - 5th August 2010.
Handmade card di bawah dibuat oleh aku. heheheheh... take a look..


Lelaki itu ialah our DMD yang kami gelarkan Tok Uban. But obviously that body is not actually belong to him.
Homemade Chocolate. Dia memang obses dengan coklat.
Handmade bday card for Mr Ricky.
Alang2 tempah untuk Dani, tempah untuk Mr Ricky skali....
p/s: Mika sakit. Tak tahu sama ada dilanggar atau dipukul. Bila aku balik kerja - dia cuma terbaring. Aku rebus ikan dia tak datang. Aku usap dia cuma diam je. Bila angkat dia, terjelupuk... tak boleh berdiri. Baru aku perasan something wrong with her - kakinya terkulai. Hancur hati aku. Kakinya patah, sentiasa menggigil menahan sakit. Dah 2 hari tak makan... hanya mampu telan 2 cubit ikan rebus. Don't want to talk much about her which may lead to my non-stop tears. Sedang berusaha mengubatinya kini. Moga dia cepat sembuh. Doakan.....

10 comments:

kakcik said...

aduh.. siapakah teramat kejam menyiksa MIKA sampai patah kakinya. Kakcik tumpang sedih. :(

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Kak Cik - tgk dia bersusah payah mengesot nak buang air mengalir airmata vic. Walaupun sakit mcm tu, dia tetap nak buang air kt tmpt yg vic sediakan untuk dia....

BRO_MONDAY said...

Salam sis~ ai punye besdei pun Ogos gak!!! koh koh koh

anyway salam simpati bagi nasib MIKA...hmmm~

echah_syed said...

cute kad dan choco tu.mesti excited dan teruja dapat choco kalerful mcm gitu eh.

*kesian si MIKA :(

ai pun LEO ^.^

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Bro Monday - ramai ye August Baby.... heheheh
TQ 4 the concern. Alhamdulillah, Mika semakin sembuh, mampu berjalan walaupun terhencot2 skang.

Combi - Yang Ridani tu mmg confirm excited... yg Mr Ricky plak tak pasti. Orangnya kurus melidi... tatau la makan coklat ke tak...

azmiroy said...

Kasihan Mika..

@cu SaYaNg said...

kesian nye mika...semoga cepat sembuh

zeqzeq said...

ye laa kecik2 dulu nakal dah dewasa TERpakai jadi orang heee

siti murni said...

poor Mika...:( tuan Mika jangan sedey2 ya...

pssstt...choc tu nampak sgt menggiurkan....bak cikit..

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Azmi & Acu - Alhamdulillah, Mika dah sembuh sepenuhnya. Masalah abru plak timbul bila dia lebih nakal dari sblm sakit. Habis semua dipanjatnya..

Zeq- Tak puas jadi nakal..

Murni - orang yang hadiahkan coklat tu pun tak dapat rasa coklat tu. Ntah sedap ntah kan tidak... hidu bau je la..