Tuesday, August 17, 2010

Berbuka Puasa @ Intekma Resort

Lepas berbuka puasa bersama anak yatim hari Sabtu, esoknya (Ahad) merupakan kali pertama berbuka puasa bersama seluruh family tercinta. Kebetulan ketika bersembang dengan adik petang tu mengenai juadah berbuka puasa terlintas kat fikiran nak berbuka di hotel bersama mak ngan ayah.

Survey punya survey akhirnya Intekma Resort menjadi pilihan....

Makanan yang dihidangkan sangatlah sedap. Banyakkkk dan memuaskan dengan tawaran harga yang buffet yang agak menarik. Agak susah nak menyuruh jurugambar mengambil foto kami memandangkan dia telah terlampau khusyuk dengan makanan...

Antara hidangan yang mendapat perhatian ramai:-

Kambing Golek, Sup Tulang, Rojak Buah, ABC & Cendol, Murtabak, Mee Goreng Mamak, Gulai Kawah, Bubur Lambuk, Buah2an, Aneka Kuih Muih, Nasi Minyak, Nasi Putih dengan lebih 15 jenis lauk pauk...

Kesimpulannya sangat puas hati....

p/s: Gambar lebih banyak boleh diintip di facebook.

8 comments:

BRO_MONDAY said...

sis : best nye makan berbuka sesama femili!!! ('',) ai laik it...tentu happening kan...

kakcik said...

Seronoknya berkumpul anak-beranak. Dapatkah agaknya kakcik mengulangi saat begitu bersama bapa dan adik2...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Bro Monday - Of Course....
Lagi plak I jenis yang sgt rapat dengan family... apa pun, kalau sesuatu xtvt tu bila dibuat bersama family kepuasannya lebih.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Kak Cik - InsyaAllah Kak Cik..
Selalu berdoa kat tuhan ye moga dilembutkan hati dia pulang bersama-sama Ramadhan / Syawal ni.

siti murni said...

ouh..alangkah siok nya dapat berbuka together-gether...happening jer....bahagiaaa je...huhu..kite kena tunggu month-end sebab skrg bajet alignment dah lari...hihi...

Hamzah Ian said...

aku tak jumpe lg family bulan pose nih..

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Sit Murni - heheh... ala... kalau takde budget makan kat warong pun bleh... Asalkan bersama family, nikmatnya tetap sama..

Hamzah Ian - Masa takkan pernah tunggu dan bagi ruang pada kita... kita yang kena cari dan kejar masa tu. Sementara masih ada masa... berikan ia untuk keluarga walaupun seketika.

@cu SaYaNg said...

wah..syok nye...
acu kalau nk berkumpul semua
kena tggu dekat nak raya nanti lah...time tu baru semua nye balik dengan complete nye...hehehe