Monday, March 22, 2010

Terima Kasih Kawan-Kawan

Jutaan terima kasih untuk semua kawan-kawan yang menghantar sms, blog komen, email, facebook mahupun lisan mengucapkan Selamat Hari Jadi dan mendoakan yang baik-baik sempena hari Lahir Vic yang ke-28. Bagi ucapan yang tak sempat dibalas, diharap tulisan di blog dapat menzahirkan penghargaan yang tak terhingga untuk kowang. Doa dari kalian amatlah bermakna buat Vic. Terima kasih banyak2....

Bawah diselitkan gambar-gambar majlis makan-makan bersama pekerja dibahagian ofis yang diadakan pada 22 Mac 2010 pada pukul 1 tengahari tadi sempena menyambut hari jadi Vic. 2 kek you.... makin montel la I jawabnya..

Cheese Cake with Chocolate Layer.... Nyum


17 comments:

permata hati said...

hepi belated besday kak...cantik nye kek mcm teringin plak nak makn hahhaha

azieazah said...

Saling mendoakan, saling mengingati, saling menyayangi. Bukan kena bayar pun...

apalah sangatttt....

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

permata hati - iskk... bahaya perempuan tiba2 rasa teringin ni, lebih2 lagi bila teringin ketika berisi... kena beli cepat kek tu. Terima kasih permata

kak Azie - hehehe... ini yg buat vic tambah2 sayang kat kak azie ni. hehehehe

zeqzeq said...

tiada apa hadiah nak bagi.

PUJI ok laa

Diana Hebat umur muda lagi selamat maju jaya ..

tak sampai 40an akan jadi CEO company besar AAMinnnn

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Wow... doakan Vic jadi CEO tu dah hadiah besar tu zeq. Mudah2an makbullah doamu itu..

Mazidul Akmal Sidik said...

Salam Vic, saya doakan awak terus dianugerahkan tubuh sihat dan dimurahkan rezeki.

Biarpun hakikatnya usia semakin tua, tapi awak sentiasa kelihatan muda pada pandangan mata saya.

Cheers!

iDAN said...

Agar dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki. Agar tambah aman & bahagia di samping suami yang tersayang!.

Agar keluarga akan bertambah besar!. Emmm! sempat lagi ke seorang dua?.

Dayung Serian said...

meriah nya kek!!! :)

echah_syed said...

cheese kekkkkkkkkkkk..! :(

yum yum.. :D

azieazah said...

Bersyukur DIANA. Ada keluarga, ada kawan2 pejabat yang menyayangi, kawan2 maya dan teman2 seperjuangan yang bermurah hati, yang ikhlas..

berbanding dengan sekian ramai orang yang tidak pernah ada apa-apa, juga jarang diraikan sebegitu..

Semoga terus berbahagia. As a sister, Kak Azie tumpang gumbiraaaa...!

@cu SaYaNg said...

HAPPY BLATED BUFDAY ya sayang...
acu terlepas pandang la entry yang lepas..huhuhu

sms kan address VIC untuk penghantaran souviner merangkap adiah bufday ek..hehehe

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Bro Mazidul - Alahai bro.. saya terasa 10 tahun lebih muda bila bro kata begitu... ehem ehem... maaf ye kawan2... sy baru nak masuk 18 tahun sebenarnya... ekeke.. Terima kasih banyak bro kerana mendoakan.

iDAN - Abang iDAN, Keluarga bertambah besar takpe, takut keluarganya tak besar2... badan vic je yg semakin membesar... adoii... masalah besar tu.

Dayung - tu la... dan rasanya sedap juga.

Combi - yer combi... say cheeeeseeeeeeee......

Kak Azie - bertambah beruntung Vic bila ada kakak macam kak Azie yang penuh dengan sifat kasih sayang...

Acu - akan ku sms segera Acu.... muahhhhhhh sikit kat pipimu di kanan dan kiri... muahhh muahh..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jika saya tidak lambat selamat hari lahir ... doa panjang umur

siti murni ishak said...

buah pic & cheese cake buat i terasa lapar..;p sedap tuu..!
N'way..ucapan is one thing..ingatan tu yg paling penting, tk ternilai tau. Hurm...age is just a figure, wish u all d best,panjang umur & murah rezeki (leh blanja i kalau i ke sana nanti.....) hehe...nmpak sangat ada udang di sblk mee...hehe

ibnu marzuki al firdaus said...

HAZREY BUAT TAIK LAGI! Comment deleted
This post has been removed by a blog administrator.
March 23, 2010 9:25 PM
TANDA2 INSAN YANG ANTI (BACA: POLIGAMI, NIKAH SIAM, KAHWIN BUDAK & SEGALA BENDA YANG HALAL DEFINASI ISLAM NABI BUKAN MALAYA) TAPI ADA HATI MAU NASIHAT AKU...
from Hazrey
to TARIKAT NOHIYAH

cc Mahkota2009@gmail.com,
BCN3876@yahoo.com
date Sat, Mar 20, 2010 at 1:03 PM
subject Re: layakkah insan yang bernama khalil ini menjadi kadi? patut orang agama macam dia p nasihat bukannya jadi batu api pulak... jom kita p tanya maij asap!
mailed-by gmail.com
signed-by gmail.com

hide details 1:03 PM (5 hours ago)
Salam bro.

Aku nak gelak baca email kau ni.

Bak kata one blogger, ni macam bebudak kecik berebutkan gegula, pastu menangis tak tentu pasal.

Kau ingat orang Maij nak layan ke benda remeh temeh ni, dan hakikatnya punca masalah adalah dari kau sendiri?

Apa sebenarnya masalah kau ni?

Mesti kau rasa semua orang tak betul kan? Mesti kau rasa dunia ni tak adil kan?

Kau tak nampak ke, everyone, everybody is going against kau. Kau rasa hebat ker macam tu?

Cuba kau tengok, mana ada orang suka kat kau. Ada? Yang suka kat kau cuma sorang jek, diri kau sendiri!

Kau tulislah pada Perdana Menteri sekalipun, your words against everyone! Hidup ni biarlah bermasyarakat. Jangan syok sendiri bro.

Cubalah kau tertib sikit bila menulis tu. Kesian kat mak bapak kau susah payah didik kau jadik orang yang baik tapi malangnya kau malukan nama mereka.

Kau letak nama bapa sendiri tapi perbuatan kau tu memburukkan nama dia. Kau tak peduli ke kalau bapak kau malu?

Percayalah, perbuatan kau tu memalukan bapak kau sendiri.

Berhemahlah, itu nasihat aku. Haaah, nasib baik ada orang nak nasihatkan kau lagi ni, maka baiklah kau ambik nasihat ni bebaik.

Dan cuba cubalah solat berbanyak banyak dapatkan petunjuk, jangan salah haluan ok?

Ok bro?

Salam.... SAPE PULAK YANG AKAN MATI NANTI JIKA WA KENA MAKI DALAM BENTUK ARTIKEL? CC TO ALL.


*P.S. HAPPY BELATED BDAY... SEMOGA JADI MATANG DALAM ERTI KATA SEBENARNYA BUKAN PALSU.

iDAN said...

emmm! anda telah memenangi Anugerah Beautiful Blogger sila ke situs saya

ieja said...

wa.. tu kan kesukaan ko vic..kek.. alah ko pon bukan besor sgt pon.. setakat 2 kek ok lagi..

cumells je aku tgk.. :)