Friday, March 19, 2010

Pagiku Yang Penuh Dengan Ciuman...

Tajuk tak hengat. Mesti kowang dok fikir lain tadi ye? Sebenarnya begini. Pagi2 arini sebenarnya tak ada mood langsung nak datang kerja. Perut sakit memulas2... tapi bukan kerana nak melabur di mana2 amanah saham. Tapi memikirkan hari ni aku la bos (memandangkan bos2 lain cuti) maka dengan rasa tanggungjawab dan semangat waja yang tak berapa nak waja sangat aku pun datanglah ke ofis juga.

Tapi berbaloi2.... datang2 je tgk ada hadiah atas meja. Padahal birthday aku hari ahad ni. Ni mesti kes berebut nak jadi orang pertama yang bagi hadiah ni. Ni yg buat aku tambah sayang nak tinggalkan kompeni ni.
Comel kan cawan dari memory lane yang bertarikh birthday aku ni? This is from Haida, my bestfriend. Mana satu Haida? Scroll bawah lagi...

Jeng Jeng Jeng... ini dari En. Salleh... yang mana satu En Salleh? Scroll di bawah..
Ok. Perempuan yang duduk pakai tudung kaler pink ialah Haida, yg berdiri Suria, sebelahnya Izhar, sebelah lagi En Salleh dan paling kanan En. Hussain (HR Advisor).

Ok... nak tau hadiah apa yang En Salleh kasi? Ini dia...!!!!!!

Terkejut tak? Aku pun terkejut gila. Set makeup dari Maybelline dan penjagaan muka dari Loreal. Terima kasih banyak2 untuk semua kawan-kawan.
Yang lain2 semuanya bagi ciuman yang bertalu2 di kedua2 belah pipi aku sambil mengucapkan selamat hari jadi dan panjang umur. Tapi perempuan je la (walaupun aku tau yg lelaki pun terkinja2 nak bagi ciuman juga :P). Sebenarnya Isnin ni aku dah tau kowang nak buat surprise birthday party. Aku dah tercurik2 dengar... ekeke... Tapi aku buat2 macam tatau la... nanti tak besh plak. Ok.. ok... aku buat tatau... syhhhh..

Ok.. actually hubby pun bagi juga... dia bagi handbag Carlo Rino. (Kang dia majuk plak hadiah yg dia bagi tak masuk blog). Cantik hadiahnya... aku suka.. begnya lembut dan flexible... I like (pandai tak aku ambik hati dia?) Eheh... betul yang... mmg sy suka beg awak kasi ni. Awak pun tau kan? ekekeke...

17 comments:

From The News said...

ooo besdey ek? hepi besdey!! :D
byk dapat hadiah..best nyee

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

From The News:-
Sebenarnya birthday Vic 21 Mac (Ahad). Tapi tak sangka dapat ucapan dan hadiah lebih awal pula. Terima kasih..

Meowwwww said...

Meowwww

Azrul Hisham said...

kak vic..hepi besday...kena wish awal2...hehe

err...kucing gemuk yg cute kat atas ni ada gak singgah blog saya...meoww

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Azrul - Terima kasih Azrul.. tu la... kak vic pun nampak dia mengiau ngiau kat blog org lain. Lapar kot. heheheh

ieja said...

happy birthday VIC..
waa bestnya macam2 hadiah..
nnt balik dapat hadiah lagi tu..

wakakaka..
* happy birthday, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. aku doakan korang bahagia smpai bile2.. *wink

Syed Mohd said...

hepi besday vic..waaaaa byknyer dapat hadiah :)

ehh..jadi ker nak celebrate dgn bro mazidul?

echah_syed said...

alaa..sori vic 'syed mohd' tu combi sbb lupa nak tuka id.. :p

itu nama bujang combi sbb combi guna laptop dia tadi.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

ieja - terima kasih mak kecik..
Aku memang tengah tunggu hadiah "besar" dari "orang besar" ni... heheheheh. (family aku le)

Combi - mekasih combi.. heheh... tu la terkejut lak sape syed mohd ni.. profile tak leh view... rupanya bujang combi..

Kalau leh nak celebrate ngan Bro Mazidul, tapi ada org jeles plak. Dia marah Bro Mazidul keluar ngan vic tanpa dia mcm bro Mazidul tu menduakan dia plak. Bini Bro Maz pun tak kuat cemburu sampai gitu. (Tul tak Hazrey?)

siti murni ishak said...

Happy birthday Vic..wish awal2..:-)semoga panjang umor, murah rezeki, diberikan kesihatan & kesejahteraan hendak nya..aminn.

seronok nyer...byk hadiah..tang maybelline ngan loreal tu yg menambahkan 'kejelesan' i kat u ni..hehe...

zeqzeq said...

ada haruman pandan dan straw bery heee

heppy bestday oh DIANA..

ajak Meeoow sekali..

meooww dah motel sejak ...

ibnu marzuki al firdaus said...

IBNU KINI KOMEN KAT NAMEWEE PULAK GARA2 ORANG MELAYU SENDIRI ADA YANG SUKA TIKAM SESAMA BANGSA... Comment deleted

This post has been removed by a blog administrator (BAPAK GULA2)... SEBAB TUH AKU TAK SUKA JIKA DIDOA/LABEL meLAYU BERBANDING meNYEGAR.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Hehehe... thanks to u too Murni. Vic tatau la bila masa nak menggunakan semua tu... sebab kurang pandai menggunakannya dan jarang pakai.

Zeq - haruman pandan? hahaha... stoberi tu mungkin ada, tp kalau pandan, harus kaler hijau gincunya.

zeqzeq said...

diana

saya pun cemburu juga..

Dayung Serian said...

cantik beg!! so sweet:)

Anonymous said...

Cool..

Try this blog,read few entries..i found it very funny and interesting!

www.fdausamad.blogspot.com

Seriously!

iDAN said...

emmm! banyaknya hadiah ini yang dengki ni!...