Thursday, December 10, 2009

December09 @ Genting

Seperti yang dijanjikan - gambar baby kesayangan di post lagi. Presenting Aliyah Umairah~!Hubby dan Teddy Bear besar yang dimenangi oleh ayah dan dihadiahkan kepadaku.

Huh... hampir sama besar dengan aku yang sememangnya besar. By the way, sbnrnya ayah ada menang seeokor gajah warna merah dengan topi biru yang sederhana besar, tapi tak sempat nak ambik gambar. Semuanya dihadiahkan kepada aku. Penuh katil aku.

Beriya2 je pompuan tu bawak kereta. Macam betul2 dia drive. Padahal kaki aku yg dok tekan pedal minyak. hehehehhehehe

Camno nak kurus? Pantang nengok kek, puding, tart.... mesti nak beli.... abis tu camno?


16 comments:

azieazah said...

Kalu penuh bear atas katil, bear yang paling comel sekali tu tido kat mana... ahaaaa kejam ko ni DIANA...

*pssttt... luar topik skit. Ritu dah nak tanya, lupa. Caption kat slide show (side) tu kalu tukar kaler putih, senang skit nak baca. Caption kaler hitam, background pun hitam... kero mata Akak nak baca dik ooiii...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

bear yang paling comel tido atas bear yang besar tu la... sampai penyek2 bear besar tu dihempap bear comel.

Ye ke? ngapanya diana nampak caption tu kaler putih ye? akan try mengubahnya walaupun kurang pandai. ekekekek

azieazah said...

Ntah ler DIANA.. Kak Azie dok nampak caption (yg bergerak tu..) kaler hitam... bleh ler baca skit2... IA Dinner... etc etc...

shazriena said...

hahaha teddy bear tu cantik,, x sangka vic minat teddy bear gak, samala dulu kat atas katil kat umah ni pun penuh ngan teddy bear, tp sejak ada adik yg kecik ni semua dia punggah satu persatu ltk kat katil dia. anak buah vic,aliyah tu comel geram sgt ngan pipi dia

Dayung Serian said...

best nyer gi cuti kat genting.
dulu Dayung pun suka kumpul soft toys letak kat tepi2 katil tapi tak ler yg sebesar teddy vic. Tapi sekarang dh ada 'live teddy' tak pandang lagi toys2 tu..cian anak2 patung tu kekeke

siti murni said...

vic...i love tarts tooo...:-) pantang nmpk mesti nk beli..nak buat sendiri, x reti..huhu.
u pun suke kumpul bear...sian hubby u..all d bears dh take over tmpt dia..hihi:-) me..joking je eh..hihi

iCe said...

ni masa balik mesti penuh kembara tu pasal ada extra passenger baru... muahahahahaaaa kalo vic pakai riben kaler pink kat leher tu kompom orang ingatkan vic pon teddy bear gak kot... wakakakakakaaa pis kacang pis..!!

zeqzeq said...

bulan madu kerr tu,,

bear tu sejuk ker panas,

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Kak Azie - password nak tukar slide show tu pun dah lupa.. hehehe..

Shaz - masa belum kahwin dulu memang rajin sgt kumpul teddy. Tak muat katil... lantai pun penuh. Lepas tu makin besar jadi jemu plak. Bila anak2 sedara datang, terus bagi teddy tu kat dowang.

Dayung - Vic pernah ada hello Kitty sebesar tu, tapi tak le selembut teddy ni. Vic pun walaupun dah ada teddy real tp Vic punya tak macam teddy bear, macam pink panther je... hehehehhe (jahatnya aku).

Siti Murni - Sama la macam vic pun. Makan memang terel, suh buat sendiri memang fail. Eh... hubby vic pun ada cakap, "semenjak ada bear besar ni katil kita jadi sempit la". hahahahhaahhaah

iCE - Seb baik pi 2 kereta. Jadi ada extra passenger pun takpe. Dia jadi bos besar duk blakang sorang2 (eh plus gajah merah tu).
Tu la.. zaman sebelum kahwin bleh la jadi model Barbie... dah besar mcm ni... jadi model teddy bear je la gamaknya. Nasib baik teddy bear, kalau jadi blue hyppo mau nangis aku.

Zeq - bulan madu la zeq, tp rasanya bulan madu ngan bear tu, dah sepanjang sana asyik peluk bear je. (Pasal semua org takmo pegang dia, besar sgt).

Sejuk... bear tu sejuk macam iCE! hahahahahahah

zeqzeq said...

Ice, memang sejuk dan menarik magnet.
Ice kendiri sejuk lagi menyejukkan..
..cool dalam perhatian..
harap-harap ICE akan tambah SUAM bila kena tembak..selepas ini.

iCe said...

hak3 iCe ni takkan suam bila kena tembak... im always cold as iCe... sebab tu laaaa dapat nickname ni... lalalalalaaaa

zeqzeq said...

puan rumah sedang COOL tetapi belum jadi Ice,

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Yer... sy mmg cool...
Kalau saya hot...
nanti iCE dan Zeq berpeluh tgk saya..
sapa yang susah???
hehehehhehehe

iCe said...

hak3 puan tanah memang kena salu cool... kalo tak cool takde laaa jadi orang HR... btw saya memang suka sakat orang2 HR ni... saje je nak tengok tahap ke'cool'an puan tanah ni... keh3

Dak Wan said...

Sesak tak genting? Dulu pergi time cuti sekolah macam nyesal jewr bayo.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Pergi Genting waktu cuti sekolah mmg tak besh langsung. Nak naik satu2 permainan kena beratur almost 45min. Membuang masa... dalam 3 jam... boleh naik 3-4 permainan je.

Lepas tu tenghari hujan sekejap. Outdoor park ditutup sementara. mmg tak besh!