Sunday, October 11, 2009

I grabbed it at last - Crocs!!!

Setelah berbulan menipu diri sendiri (that I don't like Crocs), kasut sampan la, kasut Ronald Mc Donald la.. kasut gabak la... and whatsoever... check balik entry itu di sini. .... akhirnya Ahad, lepas balik dari 2 open house aku mengajak Andy ke Sunway Pyramid to grab a Crocs. Melenting mamat tu bila aku cakap mau beli Crocs. Tapi pujuk punya pujuk - beralah gak dia - lgpun beli pakai duit sendiri. Aku sudah tak tahan bila tengok semua sepupu sepapat pakai Crocs - nampak classs... aku sudah tak tahan lagi!!!! Lagipun Aliyah dah lama pakai Crocs, aku bila lagi? Why I must be so stingy to myself?? Selama ni tak pernah plak aku kedekut pd diri sendiri... and at last.... here it is.......!!!!!


Theme Cayman Retro - Original pair before touch up.
After touch up - Muaaahhhs~!!

2 comments:

NanAFarhanA said...

ERKKK....KASUT RONALD MC DONALD...BUNYI CAM ENTRY YANG AKU AKU JEE...

erkkkk... *speechless

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

ye ker?
ko pun pernah komen pasal Crocs dalam blog ko? Nape aku tak pasan yer?
Entry bulan bila Nana?