Tuesday, August 11, 2009

The Most Beautiful Model in the World.

(gambar atas, hanya dari lensa kamera biasa olympus ku :( , namun bidadari tetap cantik seperti selalu)


Modelnya memang cantik... gambarnya diambil oleh salah seorang kameraman EnDoit Photography. Anda boleh melihat lebih banyak lagi gambar di blog mereka di sini. Terdiri daripada 7 cameraman berkaliber, profesional, bertauliah dan hebat-hebat.

Harga untuk setiap pakej yang ditawarkan memang affordable dan dijamin murah. (Sebab aku dah compare ngan cameraman lain). Album yang dowang bagi pun.... memang puas hati ar.. pendek kata... mcm gambar atas ni... modelnya comel, cameramannya cekap mengambil shot menarik. Kowang ingat Aliyah buat muka gitu lama ke? Tak sampai 1 saat pun dia dah tukar muka lain. Jadi siapa kata nak ambik gambar tak perlu skill?

The best part is... each event dowang akan hantar 2 cameramen untuk 1 price. Dua cameramen maknanya.... lebih banyak shot dari different angle... maka lebih banyak pilihan. Bukan kowang kena bayar lebih pun, even cheaper than others.

Bukan setakat wedding, engagement atau henna night aje, mereka juga boleh dan sanggup ikut kita untuk annual dinner, company trip, birthday party dan whatever events pun la (including party buih) ekekekek.... Cakap pun tak guna..... try sekali dulu... baru tau..

2 comments:

ieja said...

salam.. hye vet.. pe kabo? kenai lg x?? hehe

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

kenal la mak kecik!!
pandai nyer ko cari blog aku...
ekekekkekekekek
camna bleh jumpa?