Sunday, August 09, 2009

Happy 2nd Birthday Aliyah Umairah...


Nazim happy betul dipakai party hat tu.
Diberi peluang memotong sendiri keknya.
Hadiah yang dari Atok. Kayo nyer atok. Hadiah dari mommy tertinggal kat shah alam.
House and Kitchen Cabinet lengkap dengan kitchen equipments tapi gambar cuma gambar rumah je, tatau la kenapa cameraman tak ambik gambar kitchen...


Bukan Aliyah je dapat hadiah dari atok.... mommy pun dapat... Ayah hadiahkan buku kat bawah ni untuk aku. Alahai... dapat buku ni pun dah rasa sedih camna nak don't be sad. But this book really worth to buy... especially for muslim... yang hidupnya sedang dilanda kesedihan dan kemurungan. Anda akan menemui cahayanya di sini. Promosi ni.. hello publisher... ada komisen tak???

No comments: