Monday, August 31, 2009

Flaming Steamboat - 31st August 2009

31 Ogos 2009- Merdeka di bulan Ramadhan is an advantage for us untuk setup satu majlis buka puasa beramai-ramai bersama chatters spm99. Ini merupakan kali ke2 aku makan kat luar. 1st ialah semalam bersama-sama mertua aku, buffet di Selayang.Kalau tak si Andy asyik aje nak makan kat rumah. Save budget la, tak sempat nak buka luar la, awak masak sedap la... adaaaaaa aje alasan2 dia.

3 jam yang penuh dengan gelak ketawa, as u know.. when ur stomach full and u non-stop laughing, what do u feel? Like wanna blow up rite? That was happen to me. Kira tak rugi bawak aku ni. Adala sekilo udang galah aku sorang je makan... plus sekilo ketam... kalau beli kat Tesco pun dah puluh2 ringgit. Berbaloi-baloi... hahahha... belum kira 2 mangkuk aiskrim dan biskut cicah chocolate fondue lagi... perghhhh... marvellous.

Shah yang sedang layan blues, Ali yang gersang dan vic yg mcm... mcm... terencat akal je.
Bagi sesiapa yang tertanya2 atau terlupa atau termiss out atau lost mengenai spm99, Channel yang berasal dari MIRC, di set up pada tahun 99 bagi bagi tujuan mengumpulkan chatterz MIRC yang mengambil SPM pada tahun 1999. That's means dah 10 tahun kami bersama-sama. Actually group kitorg memang ramai tapi due to certain factors such as balik kampung, personal matter, outstation, family gathering... jadi ramai jugak la yang tak dapat menghadirkan diri. Tapi it's ok... we have a lot of time to spend together next time. Oh... untuk yang tatau channel mirc spm99 adalah tempat bertemunya aku sama Andy. Bermula chatting, lepak cyber cafe dia, gathering, baling helmet, gaduh akhirnya terkahwin... hahahahahaha... (still wondering how it happen..)

Kesimpulannya... ia berjaya menemukan kami dan mencapai matlamat untuk merasai kenikmatan berbuka bersama-sama. (Perghh ayat skema, budak2 ni mmg tak leh ayat skema... nanti dowang bantai gelak). Anyway... congratulation untuk Fas dan tunang dan Shuk dan tunang yang bakal melangsungkan perkahwinan masing2 pada bulan 10 ni. Jangan lupa... call us for photographer service. Harga murah2... hahahaha (bisnes lagi tu).

5 comments:

-inay- said...

wah.masih lg bersama kan...x ajak aku pooonnn

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

ya ampunnnnn aku lupa betul beet...
bukan ko je... ramai lagi aku lupa..
shah kasi tau ada gath pun jumaat petang..
ko ada facebook tak?
dowang ni ape2 info skang sumer posting kat facebook...
dowang dh ucap selamat tinggal kat friendster ngan myspace gamaknyer..

-inay- said...

hahahah....xpe la...aku pon balik kmpg....ade...add la aku...yabeet2@yahoo.com

Mienamei said...

#spm99 juger menemukan aku ngan is :P hik hik hik

sori xdpt dtg sbb aku g umah pakcik aku tahlil

xper lenkali ade umo panjang bole gath lagi ;)

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

yabeet: ok... nanti aku kasi add sama ko.


Ina: tu la... ramai lak yg temu jodoh dlm spm99... berjasa jugak ye spm99 (hahahaha... nak timer kasih kat sape ni? ex-founder la ye?)