Monday, June 01, 2009

Terkejut Beruk Aku~!!

Aku memang hantu shopping. Kalau terlampau sedih, aku pergi shopping (lepas tu bila sampai rumah mesti aku marah2 diri aku sebab terbeli barang yg dah banyak aku ada). Pastu aku mewarisi sifat ayah aku, suka sangat pergi jualan gudang. Warehouse sale. Some ppl dowang tak suka tmpt yang sangat crowded, panas, berebut2.. but for me... tempat yang mcm tu menambahkan keghairahan aku untuk veni, vedi, vinci (datang, lihat dan takluk @ beli).

Tiap minggu aku akan spend time bukak website yang memaparkan jualan gudang di seluruh Malaysia. Lepas tu aku akan komen setiap warehouse sale yang ingin aku pergi dan telah pergi. Tak ada apa-apa sebab. Just having fun sharing and caring - tetapi hari ini bila laki aku cakap...
"Syg, glamernya awak.... Kawan sy nampak muka awak dalam website everyday front page lagi tu...... " Mula2 aku wat dunno. Eceh2 mcm tak nampak la ym dia tu, pasal aku ingat biasa la tu, nampak muka aku dalam senarai list member forum website tu..

Habis je buat payroll, masuk la website tu nak tgk2... bapok terkejut beruk aku... Sejak bila plak website ni ada member of the month? Dah dekat setahun aku jd member... pertama kali ada member of the month dan aku yang pertama... perghhh.... kembang kuncup hidung dan hati aku. Kalau kowang tak caya, click sini. Dah le berbangga dapat menyiapkan payroll dalam satu hari (disebabkan pmpn chiok tu nak cuti panjang) dan dapat plak title member of the month... uishh.... I shud reward myself...
Mau beli apa yer untuk diri sendiri malam ni? VIC!!!!!!!!!!!!!!! again u want to shopping???!!!!
P/S : Malam tu bila aku bukak gmail, ada mail dari everyday dengan notification ttg hadiah yang aku menangi sempena member of the month. OMG.. mula2 cam blur2 tapi bila click dan tgk contoh hadiahnya... aku melompat2 dan menjerit2... dah lama aku idamkan benda ni.. uwaaaa... sob sob.. Thanks everyday.com.my

7 comments:

Bakhtiar said...

huyoo....confession of a malaysian shopaholic...member of the month lagi

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Yeah... unexpected. Berbaloi aku jadi shopaholic. Jadi sekalian lelaki di dunia ini, jangan takut kalau wife/aweks/bakal awek anda seorang shopaholic, mana tau tiba2 dpt reward cam aku ni. Haaaa.... kan untung!
p/s tak paham tul klu laki takut awek shopahlic, bukan dia shopping pakai duit kowang pun. Usually shopaholic is a money maker. Why feel umcomfortable?? Man is odd!

farhana_anne said...

wah aku suke dgn jawapan ko..bernas dan tajam

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Yeah long live Shopaholic Chicks!!!

Everyday.com.my said...

You are Welcome.

Thank You for sharing your shopping tips in everyday.com.my. Many ppl will call you shopaholic, but we think that you are a brilliant shopper. Hope more consumer can learn from you.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Thank you so much everyday.
Nice to see you in my blog...
Heard that gals.??? You should learn how to be a brilliant shopper like me.. hahahaha

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.