Friday, June 12, 2009

Sahibba

Semalam masa kelas yoga aku berpeluh tak hengat, rupanya cikgu yoga aku tutup tingkap. Katanya "The wheather outside is so bad. Haze everywhere." Tapi bila dia tgk semua student dah macam baru kuar swimming pool, basah lencun dengan peluh, dia pun bukak la tingkap.
Kebetulan aku mmg berdiri di tepi tingkap, terasa angin masuk, segar tapi ya jerebu! Fenomena EL NINO kembali menyerang Malaysia.

Balik dari yoga lepas mandi, Bakh ngan Andy balik dari beli dinner untuk kitorang. Pizza Hut. Nyum Nyum. Makan tak hengat! Sia2 yoga sejam lebih. Peluh 1 baldi pun tak guna pasal skali makan... mak oii... mmg mcm rakyat Somalia yang kebuluran. Laling (Anne) mcm biasa la... merungut sakit badan, sakit pinggang, sakit kaki... semuanya sakit tapi makan tetap tambah.

Lepas makan we played Sahibba. Versi Bahasa Melayu. Penuh dengan adegan lucu, usik mengusik dan macam2 lagi. Memang happy habis la malam tadi sampai aku terlupa pasal Cendawan Susu Rimau. Cuba tgk susunan gambar kat bawah ni.
Keputusan mmg di luar jangkaan. Mcm mana entah si Andy ni boleh jadi juara. Menyeramkan sungguh. Adakah ketajaman minda aku sudah semakin susut. Tapi yang paling kelakar.... Anne... dapat no last. Hahahahahahah.... OMG... laling i thought u also a Malay debater of ur school rite?? Mcm mana ko boleh kalah di tangan bf ko yg BM nyer sekadar ala-ala je. (Cos Bakh is better in English). Adoii.... mmg kelakar? Tak puas hati? Let's play again, this time wont give chance to Andy yang memang berlagak giler babun bila dia diisytiharkan menang.

p/s: Hari ni aku sakit tekak sangat, mungkin disebabkan terlalu banyak menyedut udara jerebu dalam kelas yoga semalam.

5 comments:

LanunPerak said...

aduiya.. susah plak nak komen.. huhuhu... :D lain kali main dlm versi BI plak aa.. mencabar skit.. kot..

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

POYOSSSSSSSSS
mentang2 la grammar dapat A-
ingat terer benar la tu..
takde hal la...

farhana_anne said...

hello...korang nampak tak perkataan CINA tuh...itu je sebab si andey ni menang...kalu xdak lupakan ajelah...itupun aku yg bagi ruang untuk kemenangan kasihan tu.....

LanunPerak said...

ok laaa anney kalau dah kata begitu.. aku tolak laa perkataan cina tu.. (60 point) 222 - 60 = wakakak.. pun ko tak leh potong gak laa.. aduiya...

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.