Sunday, June 07, 2009

Khatimah Cinta & Jangan Kau Lepaskanku Darimu

Recently, ni lah 2 lagu yang paaaaaaaaaaling aku minat.
Minat sesangat sehingga tiap kali lagu ni berkumandang kat radio...
tak ada sesiapa yang dibenarkan bercakap.. sbb perlu memberi laluan kepada aku menghayati lagu ni dengan khusyuk. Pada aku lagu Jangan kau lepaskanku darimu seolah-olah menjawab lagu khatimah cinta. Saling balas membalas la kiranya. Huhuhuhu
Yang penting lagu2 ni sgt dekat di hati aku...

Khatimah Cinta - Sixth Sense


Bintang malam nyanyikan lagu
Rindu hatiku yang terpendam
Bintang malam lukis wajahku
Katakan aku pergi

Genggamlah cinta yang ku berikan
Simpanlah selalu dalam hati
Ku akan selalu dalam mimpimu
Menemani tidurmu

Sudahlah sudah
Ku harus pergi
Jangan kau tangisi aku lagi
Biarku bawa seluruh cintamu
Ku dakap dalam tidur panjangku

Peluk tubuhku
Kucup bibirku
Relakan saja aku pergi...


Jangan Kau Lepas - Alexa

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu


Ku
takkan pernah tertawa

Ku takkan pernah bahagia
Ku takkan pernah
merasakannya
Bila kau tak di sini

Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah sempurna
Ku takkan pernah merasakanmu

Bila kau tak di sini

oh.. Izinkan aku berlutut mengharap
kau tuk kembali
Izinkan aku berharap dirimu

kembali Dan kembali

Dan kembali lagi
jangan kau lepaskan
Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu

p/s: Header blog ni sebenarnya still in progress. Aku dah bengang tahap dewa ngan header lama. View pakai I.E. nampak elok, view pakai Mozilla layout lari, mula2 bleh ar ignore tp skali lagi view pakai I.E. pun layout bleh lari plak. So, aku akan cari jalan memperbetulkan layout ni petang kang. Update utk this weekend pun ptg kang yer pasal kabel kamera tertinggal kat umah shah alam.


1 comment:

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.