Monday, May 25, 2009

A Night at Genting Highland

Family aku mmg camni. Kalau weekend je tak reti dok rumah, termenung, tido, tengok tv, masak telor atau gigit jari. Setiap kali weekend je ada la plan dowang, nak pi bercuti la, kenduri kahwin la, balik kg la, pi sinun la... dan weekend kali ni adik aku pecahkan kepala otak aku suh cari tempat paling menarik dalam Malaysia ni.

Tgh surf kat internet tempat2 menarik suddenly adik aku cakap. "Along, jom kita pi Pangkor." Aku bangkang. Sebabnya:
1-1stly, tahun lepas aku baru pi ikut company trip,
2- Secondly Pangkor cuma ada ikan masin je,
3- Third Pangkor jauh, nanti Isnin aku exhausted nak pi kerja,
4- 4th Pangkor banyak pakai duit, hotel 3 bintang je koman2 rm150, teksi lagi, feri lagi.... next month dah trip besar... kena kumpul duit dr skang.

Mak aku cakap, "kita pi PD je la Long, book kat Avillion, kita lum pernah tido sana."
Andy plak bangkang, sebabnya;-
1- PD air dah kotor katanya, pantai bukan leh mandi
2- Hari2 dia pi PD (sbb dia kerja kat PD), nanti kawan2 dia tau mesti dowang gelakkan.

Lastly... kami ke sini... ke mana? ke sini.... tengok gambar2 bawah ni, rasa2nya kat mana ni??


Kat Genting pun sempat chatting, cek blog, cek facebook, cek email.....


Pegang anjing?? Wah... kena samak ni!

With my daughter, both in purple color sweaters



Makin hensem kan Nazim? Putih melepak, mata bulat (like his sister), rambut tidak kerinting lagi...

4 comments:

farhana_anne said...

laling...
listen to this...u hv lost lot ot lots of weight....chayok chayok....not because of the baju is besar ok... by the way thats my purple okay....

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Iye ke?
Thanks a lot for the compliment...
Make me feel supported...
the purple sweater?? ohoo..
yes we borrow ur color for a while k...

LanunPerak said...

ape plak purple aku nye aaa

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.