Sunday, May 10, 2009

MIHAS 2009

Hari ni rindu pada Aliyah membuak2, adik aku, hubby dia ngan Aliyah baru je balik dari Singapura selepas puas bercuti di atas kapal mewah superstar Virgo. Jelesnya!!!!

Dua org bakal businessman dan HR advisor (konon2 aku la) telah ke MIHAS yang di adakan di bangunan MATRADE, Jalan Duta. Really2 crowded, happening dan pada aku berjaya mencapai objektif bagi mengumpulkan seberapa ramai pengusaha makanan halal, banker2 bagi usahawan tempatan dan juga supplier bagi peralatan bisnes yang berkaitan makanan dan minuman. It was really fun. Tengoklah betapa gembiranya kami.... hahahaha






Lepas ke MIHAS, kami ke UiTM untuk mengambil laling dan Shira bawak makan. Sian dia, tomorrow ada exam paper, so they have to study, tak leh join kitorang berpoya-poya. Hehehehe

3 comments:

farhana_anne said...

korang nampak tak chicken wing sebelah tuh....bakh makan 3 (TIGA) TAU.....org lain nak makan dia tak kasi....

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

iya ke? bukan dia pelawa semua org dulu ke? tp 3-3 wanita konon2 nak jaga badan, takmo makan. Barulah 2 lelaki itu jadi Bandaraya..

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.