Tuesday, May 19, 2009

I Love You, Man

Love siapa? Nahhh..... nobody... It's a film. Title look like girlish genre but exactly not. Honestly I dont like this movie.

Mcm mana boleh tengok? Actually... spend free night dgn Andy jalan2 kat Jusco Bkt Tinggi. Lepas shopping2 aku cadangkan kitorg tgk midnight movie, since besok both of us cuti. Dia suka aje.... So we bought couple seat ticket for midnight show yg available. Pada waktu tu yg ada cuma I love you, Man dan (can't remember the other movie, but from the Director of The Da Vinci Code). Since aku tak minat cerita yg memberatkan kepala otak, so we decided to watch I Love You Man.

Cerita berkisahkan ttg seorang lelaki yang loving, plan to get married to his girlfiriend but accidentally dia terdengar yang kawan2 awek dia tgh mengutuk dia yang konon2 dia ni langsung takde kawan lelaki... yg ada cuma awek dia je, he never spend time with other man, never had men's chat, watching football... wuteva la yg lelaki selalu buat bersama2. Yang dia ada cuma awek dia je, hari2 dok spend time ngan awek dia je. And they (the girls) think that this man is odd.

Jadi untuk membuktikan dirinya tak odd, dia telah berusaha untuk mencari best friend lelaki dan sekaligus pengapitnya masa hari perkahwinan nanti. Lucunya... dia jumpa mcm2 jenis lelaki... dan lelaki yang paling sakai... akhirnya menjadi best friend dia. Walaupun mcm tak terurus dan seem like brought the hero to be like "an ordinary sarcastic man" tetapi dia mempunyai kejujuran dan keikhlasan yang hanya disedari oleh hero at the end of the story.

Cerita ni pada aku mmg untuk santai. Takde apa sangat yang mampu memberi impak kepada aku. Nothing special to remember, no message, no motive and no moral value pun... It just a simple story... a story that i watched just to spend a free night.

1.5 star for this movie. Hik Hik...

1 comment:

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.