Thursday, May 14, 2009

Betul ke kurus ni??

Dah lebih 2 minggu tak lunch dekat kantin office. Puncanya kali terakhir aku makan terjumpa ulat dalam tempe. Kejadian tu telah menyebabkan aku muntah2 dan fobia untuk makan kat kantin lagi. Hari ni entah kenapa aku rasa malas sangat nak drive keluar dari ofis. Makanya aku memutuskan untuk mengisi perut dekat kantin ofis je.

Ramai la production workers yang dh lama tak tengok aku terkejut dengan kemunculan aku kat kantin... dan mereka cakap "Siti, kurusnya ko skang." "Siti, Slim nyer kamu." Alahai malunyer... Walaupun malu tapi dalam hati dah lompat2... betul ke aku makin kurus.. Ke dowang saje nak ambik hati aku ni. Aku memang HR, kerja aku buat gaji, tapi bukan naikkan gaji. Kalau nak bodek aku sbb nak naik gaji, memang salah strategi tu. Tapi bila ramai yang berlaga bahu dengan aku menegur benda yang sama, terasa excited pulak. Betul ke aku dah kurus? Tak perasan pulak.

Makanya aku naik atas ambik gambar... bandingkan dengan gambar lama....
Takde beza pun... sah dowang tipu aku... Uwaaaaa... Mak... along nak kurus mak!!!!!!!

Ketembaman pipi sama, kelebaran bahu masih sama, rambut je yg dh panjang sket.... Takkan rambut kot yang makin slim... alahai....

3 comments:

Bakhtiar said...

Yup, your face tells an improvement has been made....keep it up Vic....wish u healthy life & continuous success....

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Tapi bakh... ko punya lost weight lagi drastic. So damn jeolous...!!! Apa rahsia nyer?
Kata nak share.

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.