Friday, April 03, 2009

My 4th Anniversary - Part One

Khamis, 2 April 09, Kul 4 petang kat ofis skang ni. Tiba-tiba telefon aku bunyi. Interkom dari security guard. “Puan, ada van dari blooming florist nak masuk. Dia nak hantar bunga.” Bunga.?? Lalu aku tanya, “Bunga untuk siapa?” “Tak tahulah puan, tapi saya dah benarkan dia masuk.” Pup dia letak telefon. Ha… aku dh tau… there’s something fishy about my security guard. Guard aku ni very particular orangnya. Dia takkan suka-suki bagi orang masuk ofis camni. Ni dh kali kedua dia buat camni. 1st time masa Andy hantar bunga Valentine Day tahun lepas.

Dari cctv aku nampak mat bunga tu naik bawak jambangan bunga besar. Aku dah mula rasa cuak. Arini genap 4 tahun anniversary aku ngan Andy. Jangan Andy buat lagi mcm dulu. Kan dah janji nak celebrate besok? Betul! Confirm untuk aku. Dan saat seluruh mata ofis tengah memandang aku yg mengendong bunga yang gemuk tu, aku laju2 menghantar bunga ke dalam stor. Heheheh… adoi.. jadi bahan gossip lagi.


Dan bila aku belek-belek bunga dan kad tu, tanpa sedar… airmata aku mengalir…. Tak henti2…. Hanya aku yang tahu kenapa…
Ingatkan nak buat surprise untuk Andy esok… skali… aku yang tersurprise dulu…
It's ok... nantikan surprise aku esok..

1 comment:

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.