Saturday, March 28, 2009

Cukur Jambul 4 Nazim


Sleeping Baby with his sister...

<--- Photographer Of The Day My Cousins

Doakanlah yang "manis-manis" buat kami...
Semoga si kecil manis akhlaknya
Dan kami sekeluarga dilimpahi kemanisan hidup.
Saksikanlah video klip majlis marhabban dan potong jambul Muhammad Qhairul Nazim (aku baru tau ejaan namanya yang betul 2 hari lepas) yang videonya diambil oleh aku. Sepatutnya gambarnya lebih cantik dari ni tp terpaksa ditukar ke fail lain memandangkan terlampau besar saiznya. Tapi sebagai seorang perempuan yang kaya dengan emosi, aku nyaris2 menitiskan airmata bila ayah yang memotong jambul nazim. Tak tau la kenapa, tp perasaan waktu tu sgt terharu dan hiba. Sket je lagi aku nak stop je record, tp berjaya gak aku kawal emosi secara separa profesional. Hehehehe....

video

No comments: