Sunday, February 15, 2009

Filem Geng & Muara Ikan Bakar

14 Februari 2009 pukul 3.30ptg kami sampai di Jusco Bukit Tinggi untuk menonton Filem Geng. Honestly aku memang takde hati nak tgk cerita ni. Cerita kartun dah le takde tema cinta atau romantik, tentu bosan. Lagipun kartun kan untuk budak-budak. Tapi disebabkan Andy yang beriya-iya sangat maka aku terpaksa la akur. But unexpectedly cerita ni mmg superb. Buat aku kagum dengan animasinya yang setaraf kartun Walt Disney dan buat aku terkejut beruk sehingga menjerit "mak!!" dan ketawa berdekah-dekah... Hahahaha.. sambil terangkat kaki. Tak nyesal la aku tengok filem ni.

After watching movie, while guys perform solah, me and anne having window shopping. After that from Jusco Bukit Tinggi directly we went to Muara Ikan Bakar, Port Klang. Memang ramai giler orang. Penuh sesak bukan sahaja di dalam restoran malah ketika mencari tempat letak kereta. Luckily aku dah buat reservation awal - table for six (supposedly) and betul-betul di tepi laut. Kami cukup puas hati dengan lokasi meja yang diberi. Ikan-ikan dan makanan laut yang disediakan turut fresh dan sedap. Cara masakannya menepati citarasa kami dan harganya juga berpatutan. Pendek kata malam tu kami pulang dengan penuh kepuasan dan kekenyangan. Thanks a lots to Bakhtiar who sponsored for this special dinner. Thanks Bakh, moga Allah murahkan rezeki bakh melimpah ruah agar..... boleh belanja kitorg lagi next time.


3 comments:

LanunPerak said...

semoga bakhtiar di limpahi rezeki berlimpah ruah.. lagi, semoga belanja lagi.. next Month bleh, next year bleh.. bile2 pun bleh.. hehehehe... amin....

Khairul Bakhtiar said...

walllaaweeeh...kalu gaji naik 50% bleh la kut......tapi apa2 pun syukur dah pass, tinggal 1 lagi nak kena amik this sem.....insyaallah by end of this year habis khatam AccA

Lovelyvic said...

To Khairul Bakhtiar,
Alhamdulillah, Congrats Bakh. Makan besar sbb Bonus dah. Teh Tarik sbb PASS paper with flying colors tu bila plak? Pak Li Kopitiam mcm beser la kalu berani. Hak hak hak

To LanunPerak
Sapa kamu beranik2 mau bersuara dalam ini blog. Macam biasa aku nampak lobang idung ni tapi di mana ya? ekekekek